Kunstenaar verstopt adembenemende sculpturen in bos om bezoekers te verrassen 😍❤️


Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een 


houten reuzen sculpturen
Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Kunstenaar verstopt adembenemende sculpturen in het bos om bezoekers te verrassen. De kunstenaar heeft in totaal 6 gigantische sculpturen gemaakt van gerecycled hout. Hij plaatst deze niet op plekken langs de weg, maar juist op paden die door bijna niemand bezocht worden. Voor deze sculpturen heeft hij ‘reuzen’ gebruikt, die ieder een unieke houding hebben. Het lijkt wel een sprookjesbos en dit zou dan ook een prachtig idee zijn voor in de Efteling. Deze kunstwerken zijn te vinden in West Kopenhagen. Het project heeft erg lang geduurd, maar hij heeft gelukkig een goed en enthousiast team gehad die hem ondersteunden gedurende het project. Welk van de reuzen vind jij het mooist? Laat van je horen op Facebook.

[irp]

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)

Deel deze video nu met je vrienden
video

Redactie EvenDelen

De redactie van EvenDelen bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de mooiste uitspraken ontwerpen die het delen waard zijn.


Recent Content

×
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video nu met je vrienden
nee bedankt