voeten

Etterbak weigert voeten van metrostoel af te halen – Vreemdeling heeft hilarische oplossing! 🤣😜


Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een 


voeten

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Etterbak weigert voeten van metrostoel af te halen – Vreemdeling heeft hilarische oplossing! Wij hebben het al vaker gezien: Van die mensen die denken dat de hele wereld van hen is. Dit kleine etterbakje dacht dit ook. De jongeman wilde zijn voeten niet van de stoelen afhalen, zodat andere mensen ook kunnen zitten. Alleen toen stapte er een man in die geen genoegen nam met dit gedrag. Hij gaat vol op zijn voeten zitten en gelukkig wist een andere passagier (Isabel) op tijd nog foto’s te maken. Bekijk de beelden hieronder en laat van je horen op Facebook!Bekijk nu ook:  Deze Tesla motor is niets bij motor van onverwachte vrachtwagen!

Bekijk bovenstaande beelden als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)

liedje muziek

Kinderkoor zingt ‘Bohemian Rhapsody’ en bezorgt iedereen kippenvel met hun stemmen 😍❤️

vliegtuig

Idiote vrouw ontslagen nadat ze moeder met baby en stewardess bedreigt en beledigt 😲😱