stroming

Trouwe hond denkt dat dochter van baasje door stroming wordt meegesleurd en komt gelijk in actie😲❤️


Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een stroming

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Trouwe hond denkt dat dochter van baasje door stroming wordt meegesleurd en komt gelijk in actie. Dit lieve hondje is erg bezorgd als de dochter van zijn baasje de zee in loopt. Hij denkt dan ook dat ze aan het verdrinken is, terwijl dit helemaal niet het geval is. Het toont maar weer eens hoe trouw onze viervoeters kunnen zijn. Als het meisje net doet alsof ze verdrinkt komt de hond ook gelijk in actie. Hij trekt het meisje aan haar shirt op het droge om er zo zeker van te zijn dat de zee haar niet meer kan krijgen. Beschrijf dit filmpje in 1 woord en geef een reactie op Facebook!

Bekijk nu ook:  Zo ziet de knappe dochter van overleden superster Paul Walker er nu uit 😍❤️

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)

Bekijk nu ook:  Tieners benaderen gevallen oudere man, dan neemt iemand foto’s welke viraal gaan
Deel deze video nu met je vrienden
video

hondjes

Twee hondjes in riool smeken om hulp tot hun noodkreet werd beantwoord 😢💔

kroeg

Iets te vieren? Denk aan een opblaasbare kroeg voor in de tuin 😂😂