Spectaculaire ‘dansroutine’ van turnster is meest bekeken sportvideo van 2019 😍❤️

Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een 


turnster

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Video van turnster is meest bekeken sportvideo van 2019: De indrukwekkende turnster genaamd Katelyn Ohashi weet met haar spectaculaire turn-routine de aandacht te krijgen van de hele wereld. Tussendoor haar routine, danst ze namelijk op een originele manier. Zowel routine wordt door de jury beloond als de geweldige dansbewegingen. Op een bepaald moment kan het publiek ook niet meer stil blijven.

Bekijk nu ook:  Met ‘Rage Yoga’ maak je gebruik van bier en vloeken om stress te verminderen 😂🍺

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)


Trulli

Deel deze video nu met je vrienden
video

downsyndroom huwelijk

‘s Werelds langste ‘Downsyndroom huwelijk’ eindigt na 25 jaar na overlijden echtgenoot 😢💔

hereniging hond

Bekijk het hartbrekende moment als verbrand hondje herenigd met veteraan die zijn leven heeft gered 😢💔