Wedstrijd: Masturbeer gedurende de hele maand en win €950 euro! 😂😜


Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een uitdaging

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Wedstrijd: Masturbeer gedurende de hele maand en win 950 euro. In deze video is te zien hoe jij op een wel heel erg makkelijke en vooral ook leuke manier 950 euro kunt winnen. Het enige wat namelijk van je gevraagd wordt is dat je gedurende een hele maand masturbeert. Wij kunnen ons best voorstellen dat heel erg veel mensen zich aan zullen melden voor deze wedstrijd dus zo makkelijk zal het niet zijn om het te winnen. Ook al verlies je deze wedstrijd dan denken wij dat je alsnog een heel erg leuke maand hebt gehad. Wie moet zeker aan deze wedstrijd deelnemen? Reageer op Facebook!

Bekijk nu ook:  Bruidegom springt vijver in tijdens zijn bruiloft fotoshoot om peuter te redden van verdrinking 😲😲

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)


Trulli

Deel deze video nu met je vrienden
video

neus extentions

Maak kennis met de nieuwste bizarre fashion trend: Neus extensions! 😂😜

stroopwafel

De stroopwafel: Ooit alleen Nederlands, nu in de hele VS te krijgen! 😲❤️