Dit is Iris en iris wil je niet op je witte bank hebben zitten.. 😲😱


Dit is Iris en iris wil je niet op je witte bank hebben zitten, want dan begint ze te lekken. Moet je denken als ze veel afscheiding heeft… (De onderstaande tekst is 1 minuut leestijd)

Iris is een freebleeder en dit houdt dat ze haar menstruatiebloed gewoon laat lopen, ook als ze veel afscheiding heeft. Zij ziet dit namelijk als iets normaals en ze vindt dan dus ook dat je het niet hoeft tegen te houden. Wij vragen ons toch af hoe ze dat doet als ze bij iemand op bezoek komt en op de spierwitte bank wil gaan zitten. Die zou dan toch helemaal rood kleuren, of niet Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs onderaan geplaatst. Steun ons gratis op Facebook met een vind-ik-leuk 


veel afscheidingBovenstaande illustratie: bron


Iris moet natuurlijk helemaal zelf weten of ze dit op deze manier aan wil pakken, maar wij kunnen ons heel erg goed voorstellen dat veel mensen dit maar een vreemde gewoonte vinden. Wij denken wel dat het moeilijker is om een freebleeder te zijn bij veel afscheiding van bloed.


De videobeelden hieronder zijn toegevoegd als beeldbewijs: De beelden zijn afkomstig van internetbron: bron
Bekijk ook de vorige video: hier

Deel deze video nu met je vrienden
video

Redactie EvenDelen

De redactie van EvenDelen bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de mooiste uitspraken ontwerpen die het delen waard zijn.


Recent Content

×
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video nu met je vrienden
nee bedankt