Meisje krijgt McDonald’s tattoo van vriend: “Dit kan echt niet, zo groot en lelijk!” 😲😱


Meisje krijgt McDonald’s tattoo van vriend: “Dit kan echt niet, zo groot en lelijk!” Wat zal ze na afloop doen? Houden of verwijderen tatoeage? (De onderstaande tekst is 1 minuut leestijd)

MTV heeft een programma waarin vrienden aan tattoo voor hun vrienden uit kunnen kiezen. Ze zien hun tattoo pas wanneer die ook echt gezeten is dus er is absoluut geen weg terug. Dit meisje krijgt een tattoo van haar vriend van haar favoriete restaurant. De grootte vraag na afloop is. Zal ze voor de rest van haar leven er zo rond bij willen lopen of zal het worden: verwijderen tatoeage? 

Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs onderaan geplaatst. Steun ons gratis op Facebook met een vind-ik-leuk 


verwijderen tatoeageBovenstaande illustratie: bron


De tattoo ziet er alleen absoluut niet uit en wij zouden het echt niet op ons lichaam willen hebben. Toch hopen wij dat ze er uiteindelijk allemaal om kunnen lachen, maar dat zal vast goedkomen. Wat vind jij van de tattoo? Laat van je horen op Facebook.


De videobeelden hieronder zijn toegevoegd als beeldbewijs: De beelden zijn afkomstig van internetbron: bron
Bekijk ook de vorige video: hier

Redactie EvenDelen

De redactie van EvenDelen bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de mooiste uitspraken ontwerpen die het delen waard zijn.


Recent Content

×
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video nu met je vrienden
nee bedankt