vliegtuig

Idiote vrouw ontslagen nadat ze moeder met baby en stewardess bedreigt en beledigt 😲😱


Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een 


vliegtuig

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Idiote vrouw ontslagen nadat ze moeder met baby en stewardess bedreigt en beledigt. De gestoorde vrouw werd geirriteerd door de huilende baby en wilde zo snel mogelijk een andere plek hebben. Ze wordt uiteindelijk boos op de stewardess en dreigt met: ‘Je kan morgen geen baan meer hebben’ en beledigt de moeder met haar baby die af en toe huilt. De situatie loopt uiteindelijk uit de hand en de vrouw werd uit het vliegtuig verwijderd wegens overlast. De beelden zullen je woedend maken. Wat zou jij tegen deze achterlijke vrouw willen zeggen? Laat van je horen op Facebook!

Bekijk nu ook:  Veel afscheiding tijdens de menstruatie? Iris de 'freebleeder' vindt dit geen probleem.

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)

Bekijk nu ook:  Politie vroeg of ze haar pistool konden zien - toen schoten ze haar neer
Deel deze video nu met je vrienden
video

voeten

Etterbak weigert voeten van metrostoel af te halen – Vreemdeling heeft hilarische oplossing! 🤣😜

moederkat

Lieve moederkat adopteert vier aparte weesdiertjes. Kijk nu wie dit zijn 😍❤️