Geert Wilders: ”We gaan je vermoorden, je hoofd eraf snijden..’ 😲😱


Geert Wilders na uitspraak: ”We gaan je vermoorden, je hoofd eraf snijden..’ En dat is dus het product van “vrijheid van meningsuiting” (De onderstaande tekst is 1 minuut leestijd)

Geert Wilders is een politicus die absoluut geen blad voor de mond neemt en zich door niemand laat vertellen wat hij wel of wat hij niet kan zeggen. We leven ook in een land waar vrijheid van meningsuiting centraal staat. Niet iedereen is daar zo blij mee, want Geert krijgt iedere dag wel doodsbedreigingen naar zijn hoofd en dat is niet normaal te noemen.

Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs onderaan geplaatst. Steun ons gratis op Facebook met een vind-ik-leuk 


vrijheid van meninguitingBovenstaande illustratie: bron


Ook hier is weer te zien dat Geert zijn leven absoluut niet veilig is en dit alleen maar omdat hij dingen durft te zeggen die heel erg veel mensen denken. Wij willen daarom ook dat meer mensen zich aan de vrijheid van meningsuiting gaan houden. Zo wordt het tenminste duidelijker wat men denkt en zo kunnen betere beslissingen worden gemaakt! Wat vind jij van de onderstaande beelden? Geef na het kijken een reactie op Facebook.


De videobeelden hieronder zijn toegevoegd als beeldbewijs: De beelden zijn afkomstig van internetbron: bron
Bekijk ook de vorige video: hier

Redactie EvenDelen

De redactie van EvenDelen bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de mooiste uitspraken ontwerpen die het delen waard zijn.


Recent Content

×
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video nu met je vrienden
nee bedankt