Dikke BMW en Tesla doen wedstrijdje – Kijk wie dan vanaf links komt aangereden

Dikke BMW en Tesla doen wedstrijd – Kijk wie dan vanaf links komt aangereden. De twee gasten hadden hier zeker niet op gerekend. Wij weten in ieder geval voor wie wij zijn in deze wedstrijd! 
(1 minuut leestijd)

Wanneer je in een snelle auto rijdt dan wil je het gaspedaal natuurlijk wel eens flink indrukken. Zo ook de mannen die hier te zien zijn, die in een BMW en Tesla rijden. Alleen krijgen ze concurrentie vanuit de linkerbaan tijdens hun wedstrijd.


Voor het gemak hebben wij het videobewijs onderaan geplaatst. Steun ons op Facebook met eenwedstrijdBovenstaande illustratie: bron


Ze hadden waarschijnlijk alleen niet verwacht dat ze midden in hun race ingehaald zouden worden door een vrachtwagen. De vrachtwagen rijdt als een gek over de weg heen en hij raast de twee peperdure auto’s met gemak voorbij! Dit hadden wij toch echt niet zien aankomen en ook moesten wij hier stiekem wel om lachen! Kon jij hier nou ook om lachen en denk je dat iemand deze wedstrijd ook wel eens moet bekijken? Deel deze video dan met hen op Facebook.

De videobeelden hieronder zijn toegevoegd als beeldbewijs: De beelden zijn afkomstig van internetbron: bron
Bekijk ook de vorige video: hier

Bekijk nu ook:  Heerhugowaard: 15-jarig meisje doodgereden bij straatrace
Deel deze video nu met je vrienden
video

processierups

Wat er gebeurt als je een processierups verdelgt met spiritus en hogedrukspuit

heftruc

Dit is nou de reden waarom je een heftruck certificaat moet halen 😅😰