Tieners benaderen gevallen oudere man, dan neemt iemand foto’s welke viraal gaan


Tieners benaderen gevallen oudere man, dan neemt een persoon foto’s die vervolgens viraal zijn gegaan. De man dacht: “De wond heelt niet” – maar dat blijkt toch allemaal goed te zijn afgelopen! (De onderstaande tekst is 1 minuut leestijd)

Een oudere man is ten val gekomen op de straat, maar werd gelukkig goed opgevangen door wat tieners. Zij zagen de man namelijk op straat liggen en ze besloten dan ook om direct in actie te komen. Eerst dacht de man: “De wond heelt niet.” Ze hebben de man er weer helemaal bovenop gekregen door zijn wond te verzorgen en door hem thuis te brengen. Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs onderaan geplaatst. Steun ons gratis op Facebook met een vind-ik-leuk 


wond heelt nietBovenstaande illustratie: bron


De mensen in de buurt is dit ook opgevallen en zo besloot de bakkerij om de tieners te verrassen met wat heerlijke lekkernijen! Daar zullen ze vast blij mee zijn geweest. 


De videobeelden hieronder zijn toegevoegd als beeldbewijs: De beelden zijn afkomstig van internetbron: bron
Bekijk ook de vorige video: hier

Five teenage boys help save man who fell on sidewalk alone

WATCH: When an elderly man fell on the sidewalk, a group of five teenage boys helped him up, walked him home and cleaned his wound ❤️️https://cbsn.ws/2Khfqfe

Geplaatst door CBS News op Maandag 8 april 2019

Redactie EvenDelen

De redactie van EvenDelen bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de mooiste uitspraken ontwerpen die het delen waard zijn.


Recent Content

×
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video nu met je vrienden
nee bedankt