zwemmen

Bizarre beelden: “Als een kind verdrinkt, dan doet hij dat stilletjes” 😲😱


Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een 


zwemmen

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Bizarre beelden: “Als een kind verdrinkt, dan doet hij dat stilletjes”. Als je op vakantie gaat, zie je vaak veel mensen in hetzelfde zwembad zwemmen. Dit kan misschien wel heel erg leuk zijn, maar het is ook gevaarlijk, vooral voor kinderen. In een overvol zwembad kun je namelijk het verschil niet meer zien tussen iemand die speelt in het water en iemand die ‘zinkt’ (verdrinkt) in het water. Wij willen daarom ouders en volwassenen waarschuwen om altijd goed om je heen te kijken als je zwemt. Je kan er iemands leven mee redden. Omdat er veel mensen in de zomer op vakantie gaan naar plekken met zwembaden, vragen wij vriendelijk of je dit bericht kan delen op Facebook.

Bekijk nu ook:  Ouderschapsverlof aanvragen? Deze man verdient dat zeker - kijk waarom:

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)

Bekijk nu ook:  Remschijven versleten? Dit verhaal van meneer de chauffeur is wel heel erg
Deel deze video nu met je vrienden
video

ongeluk

5-jarig meisje ontvangt medaille voor het redden van moeder en broertje na heftig auto-ongeluk 😳❤️

gijzeling

Dappere agent redt moeder en kinderen van echtgenoot die hen had gegijzeld 😲😱